Ajankohtaista

Tiedote 4.10.2017

Kokkolan Satamalle toimisto Moskovaan

Liiketoimintamme kehittyessä meidät voi tavoittaa myös Moskovan toimistosta. Lokakuun 4. päivä Kokkolan Satama Oy avasi toimipisteen Moskovassa. Moskovan toimiston avulla tulemme kehittämään venäläisiä yhteistyökumppanuuksia ja myös pystymme nopeasti reagoimaan venäläisten asiakkaiden kyselyihin ja tarpeisiin.

Venäjän ja IVY – maiden välisiä suhteita tulee hoitamaan Kokkolan Sataman Venäjän edustaja, Kauko Tanninen. Kaukolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus liiketoiminnasta Venäjällä monilla eri toimialoilla mukaan lukien kaivannaisteollisuus ja logistiikka.

Kauko kuvailee Venäjällä toimimista seuraavin lausein:

”Venäjällä ja näissä maissa on ensiarvoisen tärkeää laittaa itsensä peliin, uskaltaa avata ovia, osata kuunnella ja neuvotella, omata ja osata luoda paljon kontakteja. Suomalaista laatua ja rehellisyyttä arvostetaan täällä ja sen myötä on hyvä luoda se tärkeä asia asiakkaan ja toimittajan välille – luottamus. Kun tuote on hyvä niin silloin sen myyminen ja edustaminen toimii – tämä on miellyttävä tosiasia myös Kokkolan Sataman kohdalla”