Kokkolan Satama

Pelaa konttisi oikein

Päätimme vuonna 2016 panostaa entistä enemmän konttiliikenteeseen. Konttiliikennevuoromme vakiinnuttaminen viikottaiseksi sekä laajemman satamavalikoiman mahdollistanut varustamomäärän lisääminen ovat osoittautuneet oikeiksi ratkaisuiksi. Konttiliikenteemme kasvoi nimittäin jo vuonna 2016 lähes neljänneksen – ja tänä vuonna (1.1.–31.7.) peräti 44 %.

Olemme vakiinnuttaneet asemamme Pohjois-Suomen suurimpana konttisatamana. Myös 20 000 TEUn vuositavoitteemme on toteutunut; luku on riittävän suuri pystyäksemme toimimaan kustannustehokkaasti – mutta riittävän pieni kyetäksemme edelleen palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja yksilöllisesti.

Suurin kiitos konttiliikenteemme kasvusta kuuluu kuitenkin tyytyväisille asiakkaillemme. Pelaa siis konttisi oikein ja liity joukkoon!

Sataman laskutehtävä

 

Kontit käsitellään meillä KANTASATAMAN (1) ja HOPEAKIVEN SATAMAN (2) alueilla. Hopeakiven satamassa tehdään myös isot projektinostot. Tumma ja vaalea bulk säilytetään turvallisesti erillään toisistaan; tumma SYVÄSATAMASSA (3), vaalea sekä Kantasatamassa että Hopeakiven satamassa.

Kukin satamanosa on oma, itsenäisesti ja pitkäjänteisesti kehitetty toiminnallinen kokonaisuutensa. Siksi meitä voikin hyvällä syyllä sanoa ”Kolmen Sataman Satamaksi”.

  1. Kantasatama & AWT
  2. Hopeakiven satama
  3. Syväsatama

Ota yhteyttä

Torbjörn Witting

Puh. +358 40 511 9595
torbjorn.witting@portofkokkola.fi

* pakollinen tieto